Kyero.com Persondatapolitik

Opdateret 24-05-2018

Relaterede: vilkår og betingelser | cookie politik | tilbagebetalingspolitik

Vi ved, at du er bekymret for, hvordan informationer om dig bruges, gemmes og deles, og vi sætter pris på, at du har tillid til, at vi gør det omhyggeligt og fornuftigt.

Vi anerkender og accepterer, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med alle gældende databeskyttelseslove. Ved at bruge Kyero.com accepterer du indsamlingen og brugen af oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

Så vidt det er rimeligt muligt, vil vi sikre, at alle data:

For at vi kan udføre vores tjenester, beder vi om din tilladelse til at behandle dine data, når det er nødvendigt, og du har retten til at tilbagekalde din tilladelse når som helst.

Denne politik gælder for www.kyero.com og andre interaktioner, som du måtte have med os. Hvis du ikke accepterer betingelserne, bedes du undlade at skaffe dig adgang til eller bruge vores tjenester.

Hvem er vi?

Kyero.com, www.kyero.com, eller Kyero er webstedet af eller det kommercielle navn på Portal 47 Limited, en i Storbritannien registreret virksomhed, der fungerer som controller eller processor af dine oplysninger. Vores adresse er Suite 157, 3 Edgar Buildings, George Street, Bath, BA1 2FJ, England (EU-momsregistreret som GB974515005).

Kyero.com er ikke ejendomsmægler, men udbyder af webstedet www.kyero.com. Vi kører dette websted for at fremme de enkelte ejendomsmægleres og virksomheders (annoncørers) ejendomme og tjenester, og for at være forbindelsen imellem dig og annoncørerne, som kan have deres egne fortrolighedspolitikker, som du også bør se på.

Hvilke informationer indsamler vi?

Personoplysninger

Mens du bruger Kyero.com, kan vi bede dig om at forsyne os med visse personligt identificerbare oplysninger, som kan omfatte, men ikke er begrænset til:

Sporing af data

Som de fleste websteder indsamler vi også visse informationer automatisk. Disse informationer kan omfatte:

Internetprotokol (IP) -adresser, enheds- og browsertype, internet-serviceudbyder (ISP), henvisnings-/udgangssider, de sider, der ses på vores side, styresystem, dato-/tidsstempler, og/eller data til analyse af tendenser og administration af websted.

Kyero bruger cookies eller lignende teknologier til at analysere tendenser, spore bevægelser omkring webstedet og til at indsamle demografiske oplysninger om vores brugerbase. Du kan kontrollere brugen af cookies på browserniveau, men hvis du vælger at deaktivere cookies, kan det begrænse din brug af visse egenskaber eller funktioner af vores websted eller tjeneste. For flere oplysninger om, hvordan vi bruger disse teknologier, bedes du se vores cookie-politik.

Yderligere data

Andre data, der sendes til vores websted, som når du f.eks. deltager i en undersøgelse, ansøger om et job, beder om hjælp, interagerer med vores sociale mediekonti eller på anden måde kommunikerer med Kyero, kan også blive gemt.

Ingen er forpligtet til at fremlægge yderligere data. I så fald er det dog muligt, at du ikke vil være i stand til at bruge visse af funktionerne på Kyero.com.

Hvordan bruger vi de data, som vi modtager?

Ved tredjeparter

Når du laver en forespørgsel på Kyero.com, sender vi den anmodning til og deler dine oplysninger med den ejendomsmægler, som annoncerer ejendommen.

Ved serviceudbydere

Vi kan dele dine oplysninger med tredjepartstjenester, som udbyder tjenester på vores vegne for at hjælpe med vores forretningsaktiviteter. Disse virksomheder har kun ret til at bruge dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt til at levere disse tjenester til os, og disse tjenester kan omfatte:

Ved offentlige myndigheder

I visse tilfælde kan vi være nødt til at frigive konti- og eller personoplysninger for at overholde love, for at håndhæve eller anvende vores brugsbetingelser og andre aftaler eller beskytte rettighederne, ejendommen eller sikkerheden af Kyero.com, vores brugere eller andre. Dette omfatter ikke salg, udlejning, deling eller på anden måde videregivelse af personligt identificerbare oplysninger til kommercielle formål andet end dem, der er angivet i denne politik.

Hvilke data gemmer vi?

Vi gemmer dine data på sikre servere, der leveres af vores servicepartnere, og vi opbevarer dine personoplysninger i vores system, så længe det er nødvendigt for den relevante aktivitet.

Kyero kan tilbageholde person-, sporings- eller yderligere data vedrørende dig, så længe det er nødvendigt til de formål beskrevet i Fortrolighedspolitikken. Dette kan omfatte at gemme oplysninger, efter du har deaktiveret din konto for det tidsrum, det er nødvendigt til at følge legitime forretningsinteresser, foretage revisioner, overholde (og demonstrere overholdelse af) lovmæssige forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.

At sende oplysninger over internettet er generelt ikke fuldkommen sikkert, og vi kan ikke garantere sikkerheden af dine data, mens de er i transit. Vi har procedurer og sikkerhedsfunktioner på plads til at holde dine data sikre, når først vi har modtaget dem.

Dine rettigheder

Dine rettigheder respekteres og overholdes, når de påberåbes. Disse rettigheder omfatter:

Vi bruger alle rimelige bestræbelser i overensstemmelse med vores juridiske pligt til om nødvendigt at levere, korrigere eller slette personoplysninger om dig. Du bedes lave sådanne anmodninger ved hjælp af denne formular eller ved at sende en e-mail til privacy@kyero.com

Bemærk venligst, at vi muligvis vil bede dig om at bekræfte din identitet, før vi besvarer en sådan forespørgsel.

Aldersbegrænsninger

I det omfang det er forbudt i henhold til gældende lov, tilbyder Kyero.com ikke vores tjenester til personer, som er yngre end 16 år. Hvis du får kendskab til, at nogen der er yngre end 16 på ulovlig vis har forsynet os med personoplysninger, bedes du kontakte os, så vi kan slette disse oplysninger.

Ændringer af denne politik

Denne politik kan opdateres fra tid til anden, så du bør tjekke den, hver gang du sender personlige oplysninger til Kyero.com. Datoen for de seneste revisioner fremgår af denne side. Hvis du ikke er enig i disse ændringer, bedes du ikke fortsætte brugen af dette websted eller sende personlige oplysninger til den. Hvis der foretages væsentlige ændringer i politikken, giver vi en mere fremtrædende meddelelse herom, f.eks. ved at underrette om ændringerne pr. e-mail.

Databeskyttelsesmyndighed

Afhængigt af den gældende lov har du altid retten til at indgive en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed eller Information Commissioner’s Office (ICO), som er Kyero.coms tilsynsmyndighed i EU:

Information Commissioner's Office\ Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF\ Tlf.: +44 303 123 1113 (lokal sats) eller +44 1625 545 745 (national sats)\ E-mail: casework@ico.org.uk

Kontakt Kyero.com

Hvis du er bekymret for fortroligheden på Kyero.com, bedes du kontakte vores support eller sende en e-mail til privacy@kyero.com, så vi kan løse problemet.