Avís de privadesa de Kyero.com

Actualització 24-05-2018

Relacionades: termes i condicions | política de cookie | reembossaments

Sabem que us preocupa la vostra informació, emmagatzemada i compartida, i agraïm que confiï en nosaltres per fer-ho amb cura i sensibilitat.

Reconeixem i acceptem que qualsevol de les seves dades personals es processarà d'acord amb totes les lleis de protecció de dades aplicables. En utilitzar Kyero.com, accepteu la recopilació i l'ús de la informació d'acord amb aquesta política.

En la mesura que sigui raonablement possible, vetlarem que totes les dades són:

Perquè realitzem els nostres serveis, demanarem el vostre consentiment per processar les seves dades quan sigui necessari, i vostè té el dret de retirar aquest consentiment en qualsevol moment.

Aquesta política s'aplica a qualsevol lloc web que posseïm, com www.kyero.com i altres interaccions que pugueu tenir amb nosaltres. Si no està d'acord amb els termes, no accediu o utilitzeu els nostres serveis.

Qui sóm?

Kyero.com, www.kyero.com o Kyero és el lloc web o nom comercial de Portal 47 Limited, una companyia registrada al Regne Unit que actua com a controlador o processador de la vostra informació. La nostra adreça és Suite 157, 3 Edgar Buildings, George Street, Bath, BA1 2FJ, Anglaterra (IVA de la UE registrat com GB974515005).

Kyero.com no és un agent immobiliari, som els proveïdors del lloc web www.kyero.com. Realitzem aquest lloc per promocionar les propietats i els serveis dels agents o companyies immobiliàries individuals (anunciants), que són el vincle entre vostè i els anunciants, que poden tenir les seves pròpies polítiques de privadesa que també haureu de mirar.

Quina informació recollim?

Dades personals

Mentre utilitzeu Kyero.com, és possible que us demanem que ens proporcioneu una certa informació d'identificació personal que pot incloure, però no es limita a:

Seguiment de dades

Igual que la majoria dels llocs web, també recollim certa informació automàticament. Aquesta informació pot incloure:

Adreces de protocol d'Internet (IP), tipus de dispositiu i navegador, proveïdor de serveis d'Internet (ISP), pàgines de referència / sortida, pàgines visualitzades al nostre lloc, sistema operatiu, segells de data i hora i / o altres dades per analitzar tendències i administrar el lloc.

Kyero utilitza cookies o tecnologies similars per analitzar tendències, fer un seguiment dels moviments al voltant del lloc web i recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris. Podeu controlar l'ús de les cookies al nivell del navegador, però si decidiu inhabilitar les cookies, pot limitar l'ús de determinades funcions o funcions al nostre lloc web o servei. Per obtenir més informació sobre com utilitzem aquestes tecnologies, consulteu la nostra política de cookies.

Dades addicionals

També es poden emmagatzemar altres dades enviades als nostres llocs web, com ara si participa en una enquesta, sol·liciteu un lloc de treball, sol·liciteu assistència, interaccioneu amb els nostres comptes de mitjans de comunicació social o bé comunicïu-vos amb Kyero.

Ningú no té cap obligació de proporcionar dades addicionals. Tanmateix, és possible que no pugueu fer ús d'algunes de les funcions de Kyero.com.

Com s'utilitzen les dades que rebem?

Amb tercers

Quan feu una consulta sobre Kyero.com, enviem aquesta sol·licitud i compartirem la vostra informació amb l'agent immobiliari que anuncia la propietat.

Amb proveïdors de serveis

Podem compartir la vostra informació amb tercers que proporcionin serveis en nom nostre per ajudar-vos amb les nostres activitats comercials. Aquestes empreses estan autoritzades a utilitzar la vostra informació personal només quan sigui necessari per proporcionar-nos aquests serveis, als quals aquests serveis poden incloure:

Amb les autoritats públiques

En determinades situacions, és possible que hàgim d'alliberar el compte i altres dades personals per complir amb la llei, per fer complir o aplicar les nostres condicions d'ús i altres acords o per protegir els drets, la propietat o la seguretat de Kyero.com, dels nostres usuaris o d'altres. Això no inclou vendre, llogar, compartir o divulgar la informació d'identificació personal amb finalitats comercials diferents de les indicades en aquesta política.

Quines dades emmagatzemem?

Emmagatzemem les seves dades en servidors segurs proporcionats pels nostres socis de serveis i mantindrà la seva informació personal en els nostres sistemes durant el temps que sigui necessari per a l'activitat corresponent.

Kyero pot retenir dades personals, de seguiment o addicionals que pertanyin a vostè durant el temps que sigui necessari per als fins descrits en aquesta Política de privacitat. Això pot incloure mantenir la informació després d'haver desactivat el compte durant el període de temps necessari per perseguir interessos comercials legítims, dur a terme auditories, complir (i demostrar el compliment) obligacions legals, resoldre disputes i fer complir els nostres acords.

L'enviament d'informació a través d'Internet generalment no és completament segur, i no podem garantir la seguretat de les vostres dades mentre esteu en trànsit. Tenim procediments i funcions de seguretat disponibles per mantenir les dades segures un cop ho rebem.

Els vostres drets

Els seus drets seran respectats i actius quan s'invocin, aquests drets inclouen:

Utilitzarem tots els esforços raonables coherents amb el nostre deure legal de subministrar, corregir o eliminar dades personals sobre vostè, segons sigui necessari. Si us plau, feu aquestes sol·licituds mitjançant aquest formulari o envieu-nos un correu electrònic a privacy@kyero.com

Tingueu en compte que és possible que us demanem que verifiqueu la vostra identitat abans de respondre a aquestes sol·licituds.

Limitacions d'edat

En la mesura prohibida per la llei aplicable, Kyero.com no ofereix els seus serveis a ningú menor de 16 anys. Si s'assabenta que qualsevol persona menor de 16 anys ens ha proporcionat dades de forma il·legal, contacteu amb nosaltres i eliminarem aquesta informació.

Canvis a aquesta política

Aquesta política es pot actualitzar de tant en tant, de manera que voldreu consultar-la cada cop que envieu informació personal a Kyero.com. La data de les revisions més recents apareixerà en aquesta pàgina. Si no accepteu aquests canvis, no continueu utilitzant aquest lloc web ni envieu-li informació personal. Si es fan canvis materials a la política, proporcionarem un avís més destacat, com per exemple la notificació per correu electrònic dels canvis.

Autoritat de protecció de dades

Subjecte a la legislació aplicable, també té dret a presentar una reclamació amb la vostra autoritat local de protecció de dades o amb l'Oficina de Comissionat d'Informació (ICO), que és l'autoritat de supervisió de Kyero.com a la Unió Europea:

Oficina de la Comissió d'Informació \ Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF \ Tel: +44 1625 545 745\ Correu electrònic: casework@ico.org.uk

Contacteu amb Kyero.com

Si teniu cap dubte sobre la privadesa a Kyero.com, obriu un bitllet de suport o envieu un correu electrònic a privacy@kyero.com i intentarem resoldre'l.